Lirik Lagu Yuliana ZN – Apa Iya

Apa Iya – Yuliana ZN

Apa Iya,,..
Wong Mabok Cinta,,..
Yen Awan Kelingan.
Yen Bengi Kaya Keimpi,,.

Turu Miring.
Krasa Kesanding,,.
Yen Turu Mengkureb.melumah,,..

Kaya Ning Mata,,..
Katon Bae Kesawang Bae,,.
Kwuayang Temen,yen Bli Klakone,,.

Apa Iya,,..
Wong Mabok Cinta,,..
Yen Awan,kelingan.
Yen Bengi,,,. Kaya Keimpi,,.

Rasa Cinta Setulus Sehati,,.
Moal Bakal Lali Sampe Mati,,..

Bagen Sun Dadi Perawan Sunti,,.
Tenimbang Uri Bli Dadi Siji,,.
Mati Gan Sempura.mati Gan Wis Rela
Demi Cinta.pasrah Jiwa Lan Raga,,..

Apa Iya,,..
Wong Mabok Cinta,,..
Yen Awan,kelingan.
Yen Bengi,,,. Kaya Keimpi,,.

Rasa Cinta Setulus Sehati,,.
Moal Bakal Lali Sampe Mati,,..

Bagen Sun Dadi Perawan Sunti,,.
Tenimbang Uri Bli Dadi Siji,,.
Mati Gan Sempura.mati Gan Wis Rela
Demi Cinta.pasrah Jiwa Lan Raga,,..

Apa Iya,,..
Wong Mabok Cinta,,..
Yen Awan,,..kelingan.
Yen Bengi,,,. Kaya Keimpi,,.

Turu Miring.
Krasa Kesanding,,.
Yen Turu Mengkureb.melumah,,..
Kaya Ning Mata,,..
Katon Bae,,,. Kesawang Bae,,.
Kwuayang Temen,yen Bli Klakone,,.

Apa Iya,,..
Wong Mabok Cinta,,..
Yen Awan,kelingan.
Yen Bengi,,,. Kaya Keimpi,,.