Lirik Lagu Yoyo Suwaryo – Pengen Kelakon

Pengen Kelakon – Yoyo Suwaryo

Priben Carane
Priben Akale
Pengen Kelakon
Pengen Ketunggon

Lawas Jamane
Demenan Bae
Sun Rasa Isin Ora Kawin-kawin
Priben Carane…

Najan Buktine Masih Dewek-dewekan
Tapi Batine Wis Kaya Barengan

Najan Ragane Masih Adoh-adohan
Tapi Batine Wis Kaya Loroan
Sun Sampe Ning Ndi Tetep Ngenteni
Kepengen Kelakon Pengen Ketunggon

Lawas Jamane
Demenan Bae
Sun Rasa Isin
Ora Kawin-kawin
Priben Carane…

Najan Buktine
Masih Dewek-dewekan
Tapi Batine
Wis Kaya Barengan

Najan Ragane Masih Adoh-adohan
Tapi Batine Wis Kaya Loroan
Sun Sampe Ning Ndi Tetep Ngenteni
Kepengen Kelakon Pengen Ketunggon

Priben Carane
Priben Akale
Pengen Kelakon
Pengen Ketunggon
Priben Carane…