Lirik Lagu Yoyo.s Ft Dariah – Sumpah Setia

Sumpah Setia – Yoyo.S Ft Dariah

Kakang Kula Melang
Sampeane Gawe Wirang
Watir Sampean Kuh Bohong
Kula Isin Kenang Uwong

Ngomong Priben Maksude
Kakang Keder Pisan Mbahase
Isin Wirang Kenang Sapa
Mampan Kakang Kuh Setia

Kulae Watir..
Sampean Ingkar Sing Janji
Sampean Ngrayu,,
Ngomonge Bli Sampe Hati…
Kula Kepriben Sejen Karo Bengen

Yen Bli Percaya
Kakang Kih Wani Di Sumpah….
Jiwa Lan Raga,
Mampan Kakang Kuh Wis Pasrah…
Aja Isin Isin..
Pasti Di Kawin..
Coba Bruk Ngomonga…
Mbari Ati Kakang Bunga
Apa Sing Dadi Pikiran

Kula Wis Due Kandungan