Lirik Lagu Susy Arzetty – Pinter Kodek

Pinter Kodek – Susy Arzetty

Yen Dipikir Pikir Wong Lanang Enake Dewek,
Pantes Diarani Wong Lanang Sing Pinter Kodek..
Yen Bengi Begadang Esuk Njaluk Lawang,
Wong Wadon Nakoni Jawabe Karo Nyewoti..

Pancen Rata Rata Wong Lanang Pinter Alesan,
Padahal Sih Salah Nanging Jawabe Bisaan..
Mungkin Wis Biasa Bohong Ya Wis Lumrah,
Adate Wong Lanang Yen Ngomong Akeh Kebuang..

Yen Wong Wadon Mangkat Dewekan,
Ngomong Sewot Ora Karuan..
Cemburuan Kanggo Pawitan,
Penasaran Watir Demenan..

Pancen Rata Rata Wong Lanang Pinter Alesan,
Padahal Sih Salah Nanging Jawabe Bisaan..
Mungkin Wis Biasa Bohong Ya Wis Lumrah,
Adate Wong Lanang Yen Ngomong Akeh Kebuang..

Yen Wong Wadon Mangkat Dewekan,
Ngomong Sewot Ora Karuan..
Cemburuan Kanggo Pawitan,
Penasaran Watir Demenan..

Yen Dipikir Pikir Wong Lanang Enake Dewek,
Pantes Diarani Wong Lanang Sing Pinter Kodek..
Yen Bengi Begadang Esuk Njaluk Lawang,
Wong Wadon Nakoni Jawabe Karo Nyewoti..

Pancen Rata Rata Wong Lanang Pinter Alesan,
Padahal Sih Salah Nanging Jawabe Bisaan..
Mungkin Wis Biasa Bohong Ya Wis Lumrah,
Adate Wong Lanang Yen Ngomong Akeh Kebuang..