Lirik Lagu Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya – Gelem Tah Beli

Gelem Tah Beli –  Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya

Sungguh Ora Disangka,
Sungguh Ora Dinyana..
Yen Kang Suka Due,
Rasa Tresna Ning Kula..
Pantesan Sing Bengen,
Kakang Kuh Katone Beda..

Maksude Ngrangkul Gunung,
Tapi Tangan Ra Tepung..
Watir Ora Ditrima,
Disangka Sing Ora Ora..
Kita Ngomong Temenan,
Bokat Disangka Guyonan..

Yen Wis Pada Ngartie,
Kepriben Seteruse..

Sekien Kula Uwis Ngarti,
Dadi Priben Gelem Tah Beli..

Kula Nrima Yen Bener Aa Tresna,
Wani Sumpah Yen Bli Percaya..

Yuk Bareng Bareng Janji Wong Loro
Muga Muga Paringana Jodoh..

Sungguh Ora Disangka,
Sungguh Ora Dinyana..
Yen Kang Suka Due,
Rasa Tresna Ning Kula..
Pantesan Sing Bengen,
Kakang Kuh Katone Beda..

Maksude Ngrangkul Gunung,
Tapi Tangan Ra Tepung..
Watir Ora Ditrima,
Disangka Sing Ora Ora..
Kita Ngomong Temenan,
Bokat Disangka Guyonan..

Yen Wis Pada Ngartie,
Kepriben Seteruse..

Sekien Kula Uwis Ngarti,
Dadi Priben Gelem Tah Beli..

Kula Nrima Yen Bener Aa Tresna,
Wani Sumpah Yen Bli Percaya..

Yuk Bareng Bareng Janji Wong Loro
Muga Muga Paringana Jodoh..

Sungguh Ora Disangka,
Sungguh Ora Dinyana..
Yen Kang Suka Due,
Rasa Tresna Ning Kula..
Pantesan Sing Bengen,
Kakang Kuh Katone Beda..

Maksude Ngrangkul Gunung,
Tapi Tangan Ra Tepung..
Watir Ora Ditrima,
Disangka Sing Ora Ora..
Kita Ngomong Temenan,
Bokat Disangka Guyonan..

Yen Wis Pada Ngartie,
Kepriben Seteruse..