Lirik Lagu Sultan Trenggono Ft. Noor Elfathony – Motor Kreditan

Motor Kredit – Sultan Trenggono

Ayam Kate Dawa Cenggere
Wayah Esuk Kukuluruke
Sapa Bae Senok Arane
Wonge Ayu Gede Bokonge

Dasar Wong Lanang Bli Sopan
Ngerau Ngerayu Wadon Ning Dalan
Tingkae Kaya Brandalan
Ngomong Ngaco Ora Karuan

Aja Sombong Dadi Wong Wadon
Bokat Mengko Dadi Ketuwon
Ayu Aja Kanggo Kadiran
Bokat Dikemat Dadi Edan

Pitung Dukun Pitung Menyan
Ora Bakal Demen Sampean
Mader Lanang Bli Karuan
Modale Mung Motor Kreditan

Sombong

Endah Kita

Judes

Bagen Ora

Trak Jragal Pisan Waaawww

Tak Laporna Ning Satpam

Ngobrol Rayuan Ning Pinggir Dalan
Dasar Sampean Wong Lanang Bli Sopan

Cuma Guyonan Tambang Ngangguran
Lagi Luruh Wadon Sing Geleman

Wis Senoke Gelema Bae

Emong Sampeane Laka Duite

Kih Masih Due Duit Receh

Bli Cukup Go Tuku Bensine
Dasar Wong Lanang Kere
Luruh Gratisan Bae

Aja Sombong Dadi Wong Wadon
Bokat Mengko Dadi Ketuwon
Ayu Aja Kanggo Kadiran
Bokat Dikemat Dadi Edan

Pitung Dukun Pitung Menyan
Ora Bakal Demen Sampean
Mader Lanang Bli Karuan
Modale Mung Motor Kreditan

Sombong

Endah Kita

Judes

Bagen Ora

Trak Jragal Pisan Waaawww

Tak Laporna Ning Satpam

Ngobrol Rayuan Ning Pinggir Dalan
Dasar Sampean Wong Lanang Bli Sopan

Cuma Guyonan Tambang Ngangguran
Lagi Luruh Wadon Sing Geleman

Wis Senoke Gelema Bae

Emong Sampeane Laka Duite

Kih Masih Due Duit Receh

Bli Cukup Go Tuku Bensine
Dasar Wong Lanang Kere
Luruh Gratisan Bae

Ayam Kate Dawa Cenggere
Wayah Esuk Kukuluruke
Sapa Bae Senok Arane
Wonge Ayu Gede Bokonge

Dasar Wong Lanang Bli Sopan
Ngerau Ngerayu Wadon Ning Dalan
Tingkae Kaya Brandalan
Ngomong Ngaco Ora Karuan

Aja Sombong Dadi Wong Wadon
Bokat Mengko Dadi Ketuwon
Ayu Aja Kanggo Kadiran
Bokat Dikemat Dadi Edan

Pitung Dukun Pitung Menyan
Ora Bakal Demen Sampean
Mader Lanang Bli Karuan
Modale Mung Motor Kreditan

Sombong

Endah Kita

Judes

Bagen Ora

Trak Jragal Pisan Waaawww

Tak Laporna Ning Satpam