Lirik Lagu Rudy Setro – Saksi Bisu

Saksi Bisu – Rudi Setro

Wulan Lintang Ketutup Ning Mending
Surem Paribasane
Apa Mengkenen Rasane
Wong Ketinggal Demenane
Mangan Ora Ngelu Turugan Ora Lali
Rasane Sedih

Sampe Kapan Ra Bakal Kelingan
Karo Janji Bengen
Sayang Mung Kari Gambare
Sayang Mung Kari Arane
Tangisane Wong Rindu Ning Sejerone Kalbu
Rasane Pilu

Sayang .. Sing Ana Saksi Bisu
Bli Ngerti Kibadan Lagi Rindu
Duhai.. Sang Pujaan Kalbu
Nangapa Sampe Tega Ninggal Badan Kula

Nyumponi Panggilan Kang Kuasa
Sampe Kapan Ra Bakal Kelalen
Karo Janji Bengen

Sayang Mung Kari Gambare
Sayang Mung Kari Arane
Tangisane Wong Rindu Ning Sejerone Kalbu
Rasane Pilu.

Sayang .. Sing Ana Saksi Bisu
Bli Ngerti Kibadan Lagi Rindu
Duhai.. Sang Pujaan Kalbu
Nangapa Sampe Tega Ninggal Badan Kula

Nyumponi Panggilan Kang Kuasawulan Lintang Ketutup Ning Mending
Surem Paribasane
Apa Mengkenen Rasane
Wong Ketinggal Demenane
Mangan Ora Ngelu Turugan Ora Lali
Rasane Sedih