Lirik Lagu Rudi Setro – Undangan Nikah

Undangan Nikah – Rudi Setro

Jagat Melu Nangisi Sun Nerima Undangan
Wong Wadon Sing Tek Puja Arep Kawinan
Langka Putuse Cinta ..
Kien Mai Undangan Nikah

Ora Bisa Ditahan Netese Banyu Mata
Nyawang Kekasih Hati Sing Kula Cinta
Dodok Mesra Loroan
Senda Guyon Ning Pelaminan

Endi Janjine Senok Arepan Ngenteni..
Tapi Nyatane Senok Mung Tega Nyakiti

Endi Janjine Senok Arepan Setia..
Tapi Nyatane Senok Mung Gawe Nglelara
Pendusta Cinta..gawe Ati Lara

Ora Bisa Ditahan Netese Banyu Mata
Nyawang Kekasih Hati Sing Kula Cinta
Dodok Mesra Loroan
Senda Guyon Ning Pelaminan

Endi Janjine Senok Arepan Ngenteni
Tapi Nyatane Senok Mung Tega Nyakiti

Endi Janjine Senok Arepan Setia..
Tapi Nyatane Senok Mung Gawe Nglelara
Pendusta Cinta..gawe Ati Lara

Jagat Melu Nangisi Sun Nerima Undangan
Wong Wadon Sing Tek Puja Arep Kawinan
Langka Putuse Cinta..
Kien Mai Undangan Nikah..