Lirik Lagu Rudi Setro – Pisah Sementara

Pisah Sementara – Rudi Setro

Dudu Nok Kakang Bli Syang
Dudu Nok Kakang Bli Eman
Tapi Karna Terpaksa
Kakang Lunga Karna Wong Tua

Lawas Ora Ketemu
Ati Kakang Rasane Rindu
Najan Adoh Sing Mata
Kaya Nyanding Bae Ning Iringan

Duh Senok Sing Percaya
Kita Pisah Semen,tara….
Najan Blolih Wong Tua
Cinta Kakang Bli Robah

Demi Cinta Setia…
Wong Loro Kudu Nerima..
Najan Uripe Susah
Nerima Apa Sing Ana..

Senajan Wis Lawas,hubungane Kita
Mungsayang Wong Tua
Sing Dadi Jurang Pemisah

Lawas Ora Ketemu
Ati Kakang Rasane Rindu
Najan Adoh Sing Mata
Kaya Nyanding Bae Ning Iringan

Duh Senok Sing Percaya
Kita Pisah Semen,tara….
Najan Blolih Wong Tua
Cinta Kakang Bli Robah

Demi Cinta Setia…
Wong Loro Kudu Nerima..
Najan Uripe Susah
Nerima Apa Sing Ana..

Senajan Wis Lawas,hubungane Kita
Mungsayang Wong Tua
Sing Dadi Jurang Pemisah

Lawas Ora Ketemu
Ati Kakang Rasane Rindu
Najan Adoh Sing Mata
Kaya Nyanding Bae Ning Iringan

Duh Senok Sing Percaya
Kita Pisah Semen,tara….
Najan Blolih Wong Tua
Cinta Kakang Bli Robah

Demi Cinta Setia…
Wong Loro Kudu Nerima..
Najan Uripe Susah
Nerima Apa Sing Ana..

Senajan Wis Lawas,hubungane Kita
Mungsayang Wong Tua
Sing Dadi Jurang Pemisah

Dudu Nok Kakang Bli Syang
Dudu Nok Kakang Bli Eman
Tapi Karna Terpaksa
Kakang Lunga Karna Wong Tua