Lirik Lagu Rudi Setro – Nerima Keputusane

Nerima Keputusane – Rudy Setro

Nerima Keputusane Demi Cinta
Langka Niat Sun Arep Gawe Sulaya. . .
Ning Batin Sunya Sirna,
Demi Kasih Tercinta
Netes Getih Perlaya Kakang Rela. . .

Cinta Suci Ning Ati Wis Teguh Kepatri
Senajan Akeh Wadon Lian Ngeledi. . .
Tapi Saiki Sirna Sampe Manjing Penjara
Nerima Keputusan Duuuh Laraaa. . .

Sedih. .sepi Ning Terali Wesi
Durung Sepira Nyangga Larane Cinta. . .

Netes Banyu Mata Ning Jero Bui
Kaya Bumi Sun Bli Due Genah. . .

Sun Tetep Dedonga Senok Sing Bahagia
Kelakon Karo Pihak Ketiga. . .

Cinta Suci Ning Ati Wis Teguh Kepatri
Senajan Akeh Wadon Lian Ngeledi. . .
Tapi Saiki Sirna Sampe Manjing Penjara
Nerima Keputusan Duuuh Laraaa. . .
 .
Sedih. .sepi Ning Terali Wesi
Durung Sepira Nyangga Larane Cinta. . .

Netes Banyu Mata Ning Jero Bui
Kaya Bumi Sun Bli Due Genah. . .

Sun Tetep Dedonga Senok Sing Bahagia
Kelakon Karo Pihak Ketiga. . .

Nerima Keputusane Demi Cinta
Langka Niat Sun Arep Gawe Sulaya. . .
Ning Batin Sunya Sirna,
Demi Kasih Tercinta
Netes Getih Perlaya Kakang Rela. . .