Lirik Lagu Rudi Setro – Kelangan Mama

Kelangan Mama – Rudi Setro

Gara Gara Kenang Omonge Mertua
Pikir Pusing Awak Gering Lan Nelangsa
Lagi Enak Enake Wong Rumah Tangga
Pegat Pisah Persoalan Harta Benda

Kaya Kenen Rasane Duda Di Paksa
Di Tinggal Rabi Kerja Ning Arabia
Sun Wong Lanang Ng Umah Rasa Kecewa
Ngurus Bocah Yen Nangis Batin Nelangsa

Anak Nangis Yen Kelangan Mama
Ninggal Lunga Tanpa Salah Lan Dosa

Kita Pisah Karena Wong Tua
Sing Akhire Anak Nyandang Sengsara

Gara Gara Sira Nurut Ning Wong Tua
Pegat Pisah Persoalan Harta Benda

Kaya Kenen Rasane Duda Di Paksa
Di Tinggal Rabi Kerja Ning Arabia
Sun Wong Lanang Ning Umah Rasa Kecewa
Ngurus Bocah Yen Nangis Batin Nelangsa

Anak Nangis Yen Kelangan Mama
Ninggal Lunga Tanpa Salah Lan Dosa

Kita Pisah Karena Wong Tua
Sing Akhire Anak Nyandang Sengsara

Gara Gara Sira Nurut Ning Wong Tua
Pegat Pisah Persoalan Harta Benda

Gara Gara Kenang Omonge Mertua
Pikir Pusing Awak Gering Lan Nelangsa
Lagi Enak Enake Wong Rumah Tangga
Pegat Pisah Persoalan Harta Benda