Lirik Lagu Rudi Setro – Gagal Asmara

Gagal Asmara – Rudi Setro

Takdir Kang Kuasa
Yen Kita Pisah Kula Nerima
Gagal Asmara
Ngingkari Janji Wis Dadi Bukti
Ngomong Setia Nyatane Dusta
Apa Maning Wis Dadi Sawiji
Sekiyen Snok Wis Tega Nyakiti
Kaya Sun Ora Due Harga Diri
Senok Wis Tega

Nok Kula Rela Sun Gagal Cinta
Duh Apa Daya Takdir Kang Kuasa

Nok Kula Rela Sun Gagal Cinta
Duh Apa Daya Takdir Kang Kuasa
Daripada Slalu Nanggung Derita
Ora Tahan Kula Di Gawe Lara

Ngingkari Janji Wis Dadi Bukti
Ngomong Setia Nyatane Dusta
Apa Maning Wis Dadi Sawiji
Sekiyen Snok Wis Tega Nyakiti
Kaya Sun Ora Due Harga Diri
Senok Wis Tega

Nok Kula Rela Sun Gagal Cinta
Duh Apa Daya Takdir Kang Kuasa

Nok Kula Rela Sun Gagal Cinta
Duh Apa Daya Takdir Kang Kuasa
Daripada Slalu Nanggung Derita
Ora Tahan Kula Di Gawe Lara

Takdir Kang Kuasa
Yen Kita Pisah Kula Nerima
Gagal Asmara