Lirik Lagu Rudi Setro – Aja Watir

Aja Watir – Rudi Setro

Nok Wong Ayu Aja Lok Ngomong Mengkonon
Kakang Ngerti Ning Perasaan Wong Wadon
Gampang Sedih Lan Gampang Ketuwon
Ati Ngenes Yen Demen Ora Ketunggon. . .

Terus Terang Dudu Aa Bli Sayang
Mampan Ngerti Kakang Due Anak Rabi
Aja Watir Kakang Masih Bisa Mbagi
Ning Waktu Lan Uga Ning Rejeki. . .

Reff. . .
Seumpama Sing Tua Ngomong Setuju
Aja Watir Tek Kawin Tapi Diwayu. . .

Sing Percaya Bli Bakal Dibeda-beda
Arep Adil Sing Enom Karo Sing Tua
Kudu Sabar Lan Panarima
Wadon Sabar Dadi Isine Suarga. . .

Terus Terang Dudu Aa Bli Sayang
Mampan Ngerti Kakang Due Anak Rabi
Aja Watir Kakang Masih Bisa Mbagi
Ning Waktu Lan Uga Ning Rejeki. . .

Back To Reff. . .

Reff. . .
Seumpama Sing Tua Ngomong Setuju
Aja Watir Tek Kawin Tapi Diwayu. . .

Sing Percaya Bli Bakal Dibeda-beda
Arep Adil Sing Enom Karo Sing Tua
Kudu Sabar Lan Panarima
Wadon Sabar Dadi Isine Suarga. . .

Nok Wong Ayu Aja Lok Ngomong Mengkonon
Kakang Ngerti Ning Perasaan Wong Wadon
Gampang Sedih Lan Gampang Ketuwon
Ati Ngenes Yen Demen Ora Ketunggon. .