Lirik Lagu Rohid Falak – Canting Jali

Canting Jali – Rohid Falak

Sing Awit Cilik Pikiran Molak Malik
Jare Dewek Sih Ngulik Luru
Duit Karo Mata Mendelik
Peras Tenaga Peras Keringat
Kerja Smangat
Namun Akhire Angger Bae Dadi
Golongane Wong Mlarat
Sing Kalah Saing Karo Penjahat
Sing Usahane Maen Babad Langsung Sikat

Dasar Awak Si Canting Jaliii…
Ngalor Ngidul Mung Ngakali Sekati
Jare Dewek Sih Pengen Sugih
Sikut Kanan Lan Sikut Kiri
Watek Watek Mrekiki
Ndeke Batur Sih Kudu Mriki
Ndeke Dewek Kanggo Sukiki
Ora Eling Yen Dunya Bli Digawa Mati

Amit Si Jabang Bayi
Cukup Si Canting Jali
Susah Selawase
Bingung Seumure
Sirik Karo Tanggane
Lamun Kalah Sainge
Amit…si Jabang Bayiii….

Yen Usaha,..
Digawe Salah Najan Enak Tapi Dosa
Masih Mending,..
Digawe Bener Najan Setitik Asal Angger

Amit Si Jabang Bayi
Cukup Si Canting Jali
Susah Selawase
Bingung Seumure
Sirik Karo Tanggane
Lamun Kalah Sainge
Amit…si Jabang Bayiii….

Yen Usaha,..
Digawe Salah Najan Enak Tapi Dosa
Masih Mending,..
Digawe Bener Najan Setitik Asal Angger

Sing Awit Cilik Pikiran Molak Malik
Jare Dewek Sih Ngulik Luru
Duit Karo Mata Mendelik
Peras Tenaga Peras Keringat
Kerja Smangat
Namun Akhire Angger Bae Dadi
Golongane Wong Mlarat
Sing Kalah Saing Karo Penjahat
Sing Usahane Maen Babad Langsung Sikat

Dasar Awak Si Canting Jaliii…
Ngalor Ngidul Mung Ngakali Sekati
Jare Dewek Sih Pengen Sugih
Sikut Kanan Lan Sikut Kiri
Watek Watek Mrekiki
Ndeke Batur Sih Kudu Mriki
Ndeke Dewek Kanggo Sukiki
Ora Eling Yen Dunya Bli Digawa Mati

Amit Si Jabang Bayi
Cukup Si Canting Jali
Susah Selawase
Bingung Seumure
Sirik Karo Tanggane
Lamun Kalah Sainge
Amit…si Jabang Bayiii….

Yen Usaha,..
Digawe Salah Najan Enak Tapi Dosa
Masih Mending,..
Digawe Bener Najan Setitik Asal Angger

Sing Awit Cilik Pikiran Molak Malik
Jare Dewek Sih Ngulik Luru
Duit Karo Mata Mendelik
Peras Tenaga Peras Keringat
Kerja Smangat
Namun Akhire Angger Bae Dadi
Golongane Wong Mlarat
Sing Kalah Saing Karo Penjahat
Sing Usahane Maen Babad Langsung Sikat

Dasar Awak Si Canting Jaliii…
Ngalor Ngidul Mung Ngakali Sekati
Jare Dewek Sih Pengen Sugih
Sikut Kanan Lan Sikut Kiri
Watek Watek Mrekiki
Ndeke Batur Sih Kudu Mriki
Ndeke Dewek Kanggo Sukiki
Ora Eling Yen Dunya Bli Digawa Mati

Amit Si Jabang Bayi
Cukup Si Canting Jali
Susah Selawase
Bingung Seumure
Sirik Karo Tanggane
Lamun Kalah Sainge
Amit…si Jabang Bayiii….