Lirik Lagu Ngomong Apik Apik – Vita Alvia

Ngomong Apik Apik – Vita Alvia

Paran Baen Hang Dijalok
Yo Wes Isun Turuti
Akeh Hang Riko Karep
Yo Wes Ison Lakoni

Sak Mendi Seh Gedine Dunyo Nong Pikir Riko
Kadung Mulo Sing Tau Cukup Nafsu Ring Dodo

Mestine Welas Ning Ati
Biso Ndudui Dalan
Dudu Malah Gawe Riko
Soyo Lali-lalian

Dumen Mergo Isun Hang Welas Riko Gampangno
Suwi-suwi Perih Nong Batin Hang Isun Roso

Isun Ngomong Apik Apik
Nawi Seng Biso Maning
Ngaboti Riko

Paribasan Isun Tau
Ono Salah Luput Nong Riko
Njaluk Sepuro

Nawi Mulo Wis Dalane
Cukup Sak Mene Hooo Ooo…
Cukup Sak Mene

Mestine Welas Ning Ati
Biso Ndudui Dalan
Dudu Malah Nggawe Riko
Soyo Lali-lalian

Dumeh Mergo Isun Hang Welas Riko Gampangno
Suwi-suwi Perih Nong Batin Hang Isun Roso

Isun Ngomong Apik Apik
Nawi Seng Biso Maning..
Ngaboti Riko

Paribasan Isun Tau
Ono Salah Luput Nong Riko
Njaluk Sepuro

Nawi Mulo Wis Dalane
Cukup Sak Mene Hooo Ooo…
Cukup Sak Mene

Isun Ngomong Apik Apik
Nawi Seng Biso Maning..
Ngaboti Riko

Paribasan Isun Tau
Ono Salah Luput Nong Riko
Njaluk Sepuro

Nawi Mulo Wis Dalane
Cukup Sak Mene Hooo Ooo…
Cukup Sak Mene