Uncategorized

Lirik Lagu Isin – Didi Kempot

By Januari 2, 2019 Desember 2nd, 2019 No Comments

Didi Kempot – Isin

Konco-konco Wis Do Ngerti
Kowe Suwe Dadi Pacarku
Nggumun Banget Mikirake
Lha Kok Mung Ngene Dadine

Uwis Tau Tak Cucup Pipimu
Uwis Tau Tak Rangkul Pundakmu
Ngopo To [i Es I En -i-es-i-en] Isin Isin Nyeluk Sayang Mbek Aku

Yen Kencan Wis Bola-bali
Tak Etung Meh Saben Wengi
Nggumun Banget Mikirake
Lha Kok Mung Ngene Dadine

Uwis Tau Tak Cucup Pipimu
Uwis Tau Tak Rangkul Pundakmu
Ngopo To [i Es I En -i-es-i-en] Isin Isin Nyeluk Sayang Mbek Aku

Konco Konco Wis

Isin Isin Nyeluk Sayang Mbek Aku

Uwis Tau Tak Cucup Pipimu
Uwis Tau Tak Rangkul Pundakmu
Ngopo To [i Es I En -i-es-i-en] Isin Isin Nyeluk Sayang Mbek Aku

Isin Isin Nyeluk Sayang Mbek Aku
Isin Isin Nyeluk Sayang Mbek Aku
Isin Isin Nyeluk Sayang Mbek Aku

Teguh Yulianto

Teguh Yulianto

Zaman akan terus bergerak sekalipun kamu memutuskan untuk berhenti bergerak, waktu akan terus berjalanan tanpa bisa dihentikan.