Lirik Lagu Gawe Gelo – Didi Kempot

Didi Kempot – Gawe Gelo

Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane
Mlakumu Ing Wengi Kuwi
Opo Sing Kok Karepake
Naliko Aku Ngerti
Sliramu Cidro Janji
Ngapusi Awakku

Rasane Ati Iki
Koyo Ra Percoyo
Kowe Ngimpi Opo
Rasane Kepingin Njerit
Nangisi Tresnaku
Nangisi Nasibku

Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Ngapusi Aku

Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Gawe Gelo

Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane
Mlakumu Ing Wengi Kuwi
Opo Sing Kok Karepake
Naliko Aku Ngerti
Sliramu Cidro Janji
Ngapusi Awakku

Rasane Ati Iki
Koyo Ra Percoyo
Kowe Ngimpi Opo
Rasane Kepingin Njerit
Nangisi Tresnaku
Nangisi Nasibku

Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Ngapusi Aku

Kowe Gawe Gelo, Kowe Gawe Loro
Nglarani Atiku, Nglarani Uripku
Gawe Gelo Aku, Opo To Salahku
Kowe Gawe Gelo