Lirik Lagu Gambang Suling

Gambang Suling

Gambang Suling Ngumandang Swarane
Tulat Tulit Kepenak Unine
Unine Mung Nrenyuh Ake
Barengan Lan Kentrung Ketipung Suling
Sigrak Kendangane