Lirik Lagu Esta Joss – Wadon Sente

Wadon Sente – Esta Joss

Setitik …..kita Bli Nyangka
Setitik……kita Bli Nduga
Wong Wadon Ninggallaken Laki
Minggat Karo Lanang Sing Di Senengi
Aduh……h
Batin Nangis Kaya Diiris Iris

Semene Kita Sayange
Semene Kita Emane
Nykupi Ning Segalane
Ning Lahir Uga Batine,,
Aduh….
Badan Urip Mati Rasane

Ora Due Perasaan
Kaya Wong Kesurupan
Ilang Akal Sehate
Dasar Sira Wadon Sente

Bli Wedi Kenang Kuwalat
Ora Wedi Ning Ajab
Wis Akeh Contoe
Pada Kaniyaya Uripe
Eling Nok Nyebut Istikfar
Aja Dadi Istri Krang Ajar
Dadia Istri Kang Beriman

Semene Kita Sayange
Semene Kita Emane
Nyukupi Ning Segalane
Ning Lahir Uga Batine,,
Aduh….hhhhhh
Badan Urip Mati Rasane

Ora Due Perasaan
Kaya Wong Kesurupan
Ilang Akal Sehate
Dasar Sira Wadon Sente

Bli Wedi Kenang Kuwalat
Ora Wedi Ning Ajab
Wis Akeh Contoe
Pada Kaniyaya Uripe
Eling Nok Nyebut Istikfar
Aja Dadi Istri Krang Ajar
Dadia Istri Kang Beriman

Setitik …..kita Bli Nyangka
Setitik……kita Bli Nduga
Wong Wadon Ninggallaken Laki
Minggat Karo Lanang Sing Di Senengi
Aduh……h
Batin Nangis Kaya Diiris Iris