Lirik Lagu Esta Joss – Langka Sing Sempurna

Langka Sing Sempurna – Esta Joss

Senajan Bekase Wong Pirang Pirang
Senajan Menenge Ning Lembah Hitam
Karna Kakang Cinta Lan Sayang
Ora Dadi Persoalan

Ora Perduli Wadon Pelacur
Ora Perduli Ahlake Wis Ancur
Karna Kakang Lagi Keyungyun
Nawaitu Kepegen Tepung

Tapi Kakang Due Jalukan
Mengko Yen Wis Kawinan
Kudu Gelem Ngelakone Sembahyang
Tobat Maring Pangeran

Kabeh Insan Ning Alam Dunya
Siji Gan Laka Sing Sempurna
Aja Maning Manusia Biasa
Nabi Pernah Ana Sing Salah

Allahu Akbar Allah Maha Besar
Ngampuni Segala Salah Dosane Manusia

Ora Perduli Wadon Pelacur
Ora Perduli Ahlake Wis Ancur
Karna Kakang Lagi Keyungyun
Nawaitu Kepegen Tepung

Tapi Kakang Due Jalukan
Mengko Yen Wis Kawinan
Kudu Gelem Ngelakone Sembahyang
Tobat Maring Pangeran

Kabeh Insan Ning Alam Dunya
Siji Gan Laka Sing Sempurna
Aja Maning Manusia Biasa
Nabi Pernah Ana Sing Salah

Allahu Akbar Allah Maha Besar
Ngampuni Segala Salah Dosane Manusia

Senajan Bekase Wong Pirang Pirang
Senajan Menenge Ning Lembah Hitam
Karna Kakang Cinta Lan Sayang
Ora Dadi Persoalan