Lirik Lagu Esta Joss – Bli Due Galeng

Bli Due Galeng – Esta Joss

Senok,kakang Wong Bli Duwe Galeng..
Kanggo Mangan Sedina Dinane Puyeng
Cuma Due,kasih Sayang..
Apa Snok Nerima Ning Kakang..

Snok Kakang Duda Ake Utange
Mekayae Lagi Ngalami Rugi Bae..
Lamon Snok Pengen Di Kawin..
Ongkose. Yelang Ning Senok Dingin..

Bokat,wis Jodone,karo Kakang Wong Blidue
Yen Tuhan Wis Ngehendaki..
Langka Sing Bisa Ngalangi..

Ning So’al Rejeki Iku Rahasia Ilahi.
Kien Kakang Ake Utang..
Bokat Besuk Dadi Bos Empang..
Senok,kakang Duda Ake Utange..
Mekayae,lagi Ngalami Rugi Bae..
Lamon Snok,pengen Di Kawin..
Ongkose.. Yelang Ning,snok Dingin

Bokat,wis Jodone,karo Kakang Wong Blidue
Yen Tuhan Wis Ngehendaki..
Langka Sing Bisa Ngalangi..

Ning So’al Rejeki Iku Rahasia Ilahi.
Kien Kakang Ake Utang..
Bokat Besuk Dadi Bos Empang..
Senok,kakang Duda Ake Utange..
Mekayae,lagi Ngalami Rugi Bae..
Lamon Snok,pengen Di Kawin..
Ongkose.. Yelang Ning,snok Dingin

Snok Kakang Duda Ake Utange
Mekayae Lagi Ngalami Rugi Bae..
Lamon Snok Pengen Di Kawin..
Ongkose. Yelang Ning Senok Dingin..