Lirik Lagu Eling Kowe – Didi Kempot

Didi Kempot – Eling Kowe

Jangkrik Ngere Ing Tengah Wengi
Nambahi Kangenku
Samben Wengi Ora Biso Turu
Mung Eling Awakmu

Tilpun Muni Tak Akan
Cah Ayu Kuwi Dudu Suaramu
Atiku Tambah Nelongso
Sok Kapan Aku Biso Ketemu
Sliramu

Aku Pingin Nyawan Cahaya Ning Bulan
Aku Pingin Tansah Andung Katresnan

Aku Pingin Nyawan Kebyare Lintang
Aku Pingin Lungguh Sesandingan
Aku Pingin Karo Kowe
Aku Eling Kowe

Suara Tansah Ngelingake Aku
Kèk Opo Dosanku
Yèn Ono Sala Lan Lupotku
Kuwi Kabeh Salaku
Tilpun Muni Tak Akan

Cah Ayu Kuwi Dudu Suaramu
Atiku Tambah Nelongso
Sok Kapan Aku Biso Ketemu
Sliramu

Aku Pingin Nyawan Cahaya Ning Bulan
Aku Pingin Tansah Andung Katresnan
Aku Pingin Nyawan Kebyare Lintang
Aku Pingin Lungguh Sesandingan

Aku Pingin Karo Kowe
Aku Kangen Kowe

Aku Pingin Nyawan Cahaya Ning Bulan
Aku Pingin Tansah Andung Katresnan
Aku Pingin Nyawan Kebyare Lintang
Aku Pingin Lungguh Sesandingan

Aku Pingin Nyawan Cahaya Ning Bulan
Aku Pingin Tansah Andung Katresnan
Aku Pingin Nyawan Kebyare Lintang
Aku Pingin Lungguh Sesandingan