Lirik Lagu Eddy Zacky – Sembok

Sembok – Eddy Zacky

Sembok Bantuen Kita
Kita Kepikat Tresna
Karo Bocah..tangga Desa
Bocahe Gembleng Mayeng
Kaya Laka Padane
Sejagat….mung Deweke
Bisa Edan Yen Bli Kelakon
Aduh Sembok..lamaraken

Ora Kuat..ora Nyangga
Bagen Mati Yen Bli Dadi

Apa Sembok..ora Melas
Karo Anak Sembok Dewek
Tulung Ya Mbok..lamaraken
Kita Bli Tahan..pengen..kawin

Bocahe Gembleng Mayeng
Kaya Laka Padane
Sejagat…mung Deweke
Bisa Edan Yen Bli Kelakon
Aduh Sembok..lamaraken

Ora Kuat..ora Nyangga
Bagen Mati Yen Bli Dadi

Apa Sembok..ora Melas
Karo Anak Sembok Dewek
Tulung Ya Mbok..lamaraken
Kita Bli Tahan..pengen..kawin

Bocahe Gembleng Mayeng
Kaya Laka Padane
Sejagat..mung Deweke
Bisa Edan Yen Bli Kelakon
Aduh Sembok..lamaraken