Lirik Lagu Eddy Zacky – Dulur Medit

Dulur Medit – Eddy Zacky

Jare Wong Tua Akeh Dulur Iku Enak
Tapi Nangapa Kaeh Dulur Tambah Blenak
Sing Dialami Kisahe Kita
Ora Bisa Kanggo Aleman

Jare Sedulur Bisa Kanggo Wong Tua
Tapi Nangapa Dulur Kita Ora Pada
Mung Bisa Nangis Lan Ngusap Dada
Arep Tulung Sambat Ning Sapa

Duh Mama Bapa Arep Sambat Ning Sapa
Urip Sengsara Kita Sebatang Kara

Rasane Sedih Duh Ora Kejaga
Urip Dewekan Duwe Sedulur Bli Eman
Adu Mama Aduh Bapa
Kita Jaluk Tulung Karo Sapa

Jare Sedulur Bisa Kanggo Wong Tua
Tapi Nangapa Dulur Kita Ora Pada
Mung Bisa Nangis Lan Ngusap Dada
Arep Tulung Sambat Ning Sapa

Duh Mama Bapa Arep Sambat Ning Sapa
Urip Sengsara Kita Sebatang Kara

Rasane Sedih Duh Ora Kejaga
Urip Dewekan Duwe Sedulur Bli Eman
Adu Mama Aduh Bapa
Kita Jaluk Tulung Karo Sapa

Jare Wong Tua Akeh Dulur Iku Enak
Tapi Nangapa Kaeh Dulur Tambah Blenak
Sing Dialami Kisahe Kita
Ora Bisa Kanggo Aleman

Jare Sedulur Bisa Kanggo Wong Tua
Tapi Nangapa Dulur Kita Ora Pada
Mung Bisa Nangis Lan Ngusap Dada
Arep Tulung Sambat Ning Sapa