Lirik Lagu Dewi Kirana – Dirangkul Nyingkur

Dirangkul Nyingkur – Dewi Kirana

Due Laki Sampean
Bli Bisa Nggo Aleman..
Diguyoni Emosi
Ditakoni Bli Ngladeni..

Turu Bareng Sekasur
Dirangkul Malah Nyingkur..
Wong Wadon Jaluk Kelon
Malah Ditinggal Ngloyong..

Kula Dudu
Wong Nekat Lan Patung Watu..

Apa Kakang
Wis Due Wong Wadon Liyan..
Setulus Hati Cintane Mati
Tapi Sewu Hina Sing Kula Terima..

Turu Bareng Sekasur
Dirangkul Malah Nyingkur..
Wong Wadon Jaluk Kelon
Malah Ditinggal Ngloyong..

Kula Dudu
Wong Nekat Lan Patung Watu..

Apa Kakang
Wis Due Wong Wadon Liyan..
Setulus Hati Cintane Mati
Tapi Sewu Hina Sing Kula Terima..

Due Laki Sampean
Bli Bisa Nggo Aleman..
Diguyoni Emosi
Ditakoni Bli Ngladeni..