Lirik Lagu Dermayu Hongkong – Dian Anic

Dermayu Hongkong – Dian Anic

Antara Dermayu Hongkong
Tulung Kakang Aja Bohong
Sing Melasa Ning Wong Wadon
Aja Gawe Kula Nangis Ketuwon

Jare Pengen Gawe Umah
Kula Mangkat Demi Dika
Dilawani Wong Wadon Mbujang
Sampean Ning Umah Malah Demenan

Wong Wadon Lagi Kerja
Wong Lanange Sanja
Kula Ning Kene Kengelan
Sampean Dolanan Wadonan

Kaya Kramas Geni
Wong Dihianati
Pengorbanan Kula
Olihe Kecewa
Kaya Percuma Kula Molah
Kanggo Apa

Jare Pengen Gawe Umah
Kula Mangkat Demi Dika
Dilawani Wong Wadon Mbujang
Sampean Ning Umah Malah Demenan

Wong Wadon Lagi Kerja
Wong Lanange Sanja
Kula Ning Kene Kengelan
Sampean Dolanan Wadonan

Kaya Kramas Geni
Wong Dihianati
Pengorbanan Kula
Olihe Kecewa
Kaya Percuma Kula Molah
Kanggo Apa

Antara Dermayu Hongkong
Tulung Kakang Aja Bohong
Sing Melasa Ning Wong Wadon
Aja Gawe Kula Nangis Ketuwon

Jare Pengen Gawe Umah
Kula Mangkat Demi Dika
Dilawani Wong Wadon Mbujang
Sampean Ning Umah Malah Demenan