Lirik Lagu Dadang Anessa – Bisikan Cinta

Bisikan Cinta – Dadang Anessa

Dudu Saking Kula Ngrebut Cintane Wong Sejen
Tapi Senyatane Ora Bisa Klalen
Umpama Cinta.. Bisa Dicegah
Perasaan Ora Beda Pira

Mungkin Wis Terlanjurkula Demen Lakine Batur
Senajan Buktine Bathin Kerasa Hancur
Bisikan Cinta.. Wis Nempel Ning Dada
Sing Gawe Kula Ora Berdaya

Kakang Kula Pengen Kesanding
Senajan Ora Dikawin
Kang Kula Rasane Prihatin
Wong Loro Ana Ikatan Bathin

Lamun Cinta Bisa Diukur
Emong Ganggu Lakine Batur
Kang Kula Sifate Wong Wadon
Gampang Nangis Lan Gampang Ketuwon
Wong Demen Durung Kelakon

Mungkin Wis Terlanjur Kula Demen Lakine Batur
Senajan Buktine Bathin Kerasa Hancur
Bisikan Cinta Wis Nempel Ning Dada
Sing Gawe Kula Ora Berdaya

Kakang Kula Pengen Kesanding
Senajan Ora Dikawin
Kang Kula Rasane Prihatin
Wong Loro Ana Ikatan Bathin

Lamun Cinta Bisa Diukur
Emong Ganggu Lakine Batur
Kang Kula Sifate Wong Wadon
Gampang Nangis Lan Gampang Ketuwon
Wong Demen Durung Kelakon

Dudu Saking Kula Ngrebut Cintane Wong Sejen
Tapi Senyatane Ora Bisa Klalen
Umpama Cinta.. Bisa Dicegah
Perasaan Ora Beda Pira