Lirik Lagu Dadang Anesa – Nerima Bae

Nerima Bae – Dadang Anesa

Selawase Urip Mati Karo Sampean,
Kula Emong Pisahan..
Najan Sewu Ngarep Guri Rintangan..
Najan Bumi Belah Dadi Loro,
Najan Langit Bakale Roboh..
Cintane Kula Bli Bakal Robah..

Bagen Dadak Luruh Kanggo Mangan,
Bagen Turu Ning Umah Kontrakan..
Kula Nerima Digawa Sengsara..

Kula Rela Kulane Pasrah,
Asal Aja Dilelara..

Lamon Kakang Bener Sayang,
Sing Eman Aja Kepalang..
Tek Turuti Tek Tiburi,
Najan Ning Leng Semut Kulane Manut..

Bagen Dadak Luruh Kanggo Mangan,
Bagen Turu Ning Umah Kontrakan..
Kula Nerima Digawa Sengsara..

Kula Rela Kulane Pasrah,
Asal Aja Dilelara..

Lamon Kakang Bener Sayang,
Sing Eman Aja Kepalang..
Tek Turuti Tek Tiburi,
Najan Ning Leng Semut Kulane Manut..

Najan Bumi Belah Dadi Loro,
Najan Langit Bakale Roboh..
Cintane Kula Bli Bakal Robah..

Bagen Dadak Luruh Kanggo Mangan,
Bagen Turu Ning Umah Kontrakan..
Kula Nerima Digawa Sengsara..