Lirik Lagu Bojo Napi – Didi Kempot

Didi Kempot – Bojo Napi

Salahku Uwis Tak Tebus Ning Kono,
Pirang Taun Tak Lakoni, Ing Kunjoro
(Tresnamu Ra Malih), Setyo Nganti Aku Mulih
Wong Ayu Tresnamu Pancen Ra Pamrih..

Ora Salah, Anggonku Milih Sliramu
Nganti Seprene Nyatane Setyo Lan Tuhu,
(Kanthinen Tanganku), Kanthi Tulusing Atimu
Tambanono Roso Kangen Ning Atiku..

Ora Malih Tak Sawang Atimu,
Tanpo Isin Kok Tompo Ikhlas Tekaku,
Senajan Ono Sing Moh Nyawang Rupaku,
Mung Sliramu Sing Gawe Bungah Atiku..

Ora Salah, Anggonku Milih Sliramu
Nganti Seprene Nyatane Setyo Lan Tuhu,
(Kanthinen Tanganku), Kanthi Tulusing Atimu
Tambanono Roso Kangen Ning Atiku..

Ora Salah, Anggonku Milih Sliramu
Nganti Seprene Nyatane Setyo Lan Tuhu,
(Kanthinen Tanganku), Kanthi Tulusing Atimu
Tambanono Roso Kangen Ning Atiku..

Ora Malih Tak Sawang Atimu,
Tanpo Isin Kok Tompo Ikhlas Tekaku,
Senajan Ono Sing Moh Nyawang Rupaku,
Mung Sliramu Sing Gawe Bungah Atiku..

Ora Salah, Anggonku Milih Sliramu
Nganti Seprene Nyatane Setyo Lan Tuhu,
(Kanthinen Tanganku), Kanthi Tulusing Atimu
Tambanono Roso Kangen Ning Atiku..