Lirik Lagu Astri CN – Andon Nginep

Andon Nginep – Astri CN

Arep Takon Ning Sapa
Apa Kudu Takon Ning Tangga
Rong Dina Rong Bengi
Wong Lanang Bli Balik
Kula Watir Ana Sing Nyulik

Bokat Laki Lagi Bli Eling
Sifat Bengen Kambuh Maning
Sering Keluyuran
Sing Gawe Les Lesan
Andon Nginep Ning Wadon Lian

Bli Kehitungan
Kula Kelingan Laki
Duh Gawe Dugal
Gawe Kaku Ning Ati

Sun Watir Pisan
Laki Wis Ora Eling
Due Slingkuan
Due Demenan Maning
Wis Due Demenan Maning

Bokat Laki Lagi Bli Eling
Sifat Bengen Kambuh Maning
Sering Keluyuran
Sing Gawe Les Lesan
Andon Nginep Ning Wadon Lian

Bli Kehitungan
Kula Kelingan Laki
Duh Gawe Dugal
Gawe Kaku Ning Ati

Sun Watir Pisan
Laki Wis Ora Eling
Due Slingkuan
Due Demenan Maning
Wis Due Demenan Maning.

Arep Takon Ning Sapa
Apa Kudu Takon Ning Tangga
Rong Dina Rong Bengi
Wong Lanang Bli Balik
Kula Watir Ana Sing Nyulik