Lirik Lagu Aly Zovano – Sabrang Ceplik Sabrang Abang

Sabrang Ceplik Sabrang Abang – Aly Zovano

Nangapa Sira Lunga..
Langka Kabar Lan Berita..
Sekiyen Ning Endi Sira Anane..
Kita Glati Glati Tekang Pegele…

Sing Inget Ning Laki Sira..
Wong Urip Pasti Anane Karma..
Sabrang Ceplik Sabrang Abang
Larang Regane..
Wadon Cantik Sayang Blesak Kelakuane…

Bengene Janji Setia..
Sekiyene Wis Ninggalna Kita..
Lamona Wis Ora Suka Lan Ora Cinta..
Tinggal Ngomong Aja Ilok Bohongi Uwong..

Nangapa Sira Lunga..
Langka Kabar Lan Berita.. (Joss! Joss!!)
Sekiyen Ning Endi Sira Anane..
Kita Glati Glati Tekang Pegele…

Nangapa Sira Tega Lelara Ati..
Sing Lagi Cinta.. (Joss!! Joss!!)
Takdir Cinta Kita Mung Tekang Kene..
Lara Ati Lara,, Sekabeane..

Sing Inget Ning Laki Sira..
Wong Urip Pasti Anane Karma..
Sabrang Ceplik Sabrang Abang
Larang Regane..
Wadon Cantik Sayang Blesak Kelakuane…

Bengene Janji Setia..
Sekiyene Wis Ninggalna Kita..
Lamonan Wis Ora Suka Lan Ora Cinta..
Tinggal Ngomong Aja Ilok Bohongi Uwong..

Nangapa Sira Lunga..
Langka Kabar Lan Berita.. (Joss! Joss!!)
Sekiyen Ning Endi Sira Anane..
Kita Glati Glati Tekang Pegele..

Nangapa Sira Tega Lelara Ati..
Sing Lagi Cinta.. (Joss!! Joss!!)
Takdir Cinta Kita Mung Tekang Kene..
Lara Ati Lara,, Sekabeane..