Lirik Lagu Aly Zovano – Duren ( Duda Keren )

Duren ( Duda Keren ) – Aly Zovano

Pilih Pilih Dipilih Wadon Sedunia.
Tetep Langka Sing Tresna..
Langka Sing Bisa Gantiaken Rabi Kita.
Sing Bengen Uwis Pisah..

Awan Lan Bengi, Ora Ngrasani.
Kasih Sayange Rabi..
Sekiyen Dadi, Si Duda Sexy.
Akeh Sing Pada Ngantri…..

Hoo..oooohoo Dudu Dudu Duren..
Wadon Sing Nyapa Kita..
Kita Ora Nanggapi…
Dudu Dudu Duren..

Akeh Sing Ngomong Kita..
Ah Masa Bodoh, Bae….
Hoo..oooohoo Dudu Dudu Duren..

Wadon Sing Nyapa Kita..
Kita Ora Nanggapi…
Dudu Dudu Duren..

Akeh Sing Ngomong Kita..
Ah Masa Bodoh, Bae….
Langka Sing Bisa Gantiaken Rabi Kita.
Sing Bengen Uwis Pisah..

Awan Lan Bengi, Ora Ngrasani.
Kasih Sayange Rabi..
Sekiyen Dadi, Si Duda Sexy.
Akeh Sing Pada Ngantri…..

Hoo..oooohoo Dudu Dudu Duren..
Wadon Sing Nyapa Kita..
Kita Ora Nanggapi…
Dudu Dudu Duren..

Akeh Sing Ngomong Kita..
Ah Masa Bodoh, Bae….
Hoo..oooohoo Dudu Dudu Duren..

Wadon Sing Nyapa Kita..
Kita Ora Nanggapi…
Dudu Dudu Duren..

Akeh Sing Ngomong Kita..
Ah Masa Bodoh, Bae….
Langka Sing Bisa Gantiaken Rabi Kita.
Sing Bengen Uwis Pisah..

Awan Lan Bengi, Ora Ngrasani.
Kasih Sayange Rabi..
Sekiyen Dadi, Si Duda Sexy.
Akeh Sing Pada Ngantri…..