Lirik Lagu Aly Zovano – Banyu Sumur

Banyu Sumur – Aly Zovano

Dudu Demen Nang Ayune
Dudu Ngaboti Dunyane
Tapi Kasih Sayange
Atine Seadem Banyu Sumur
Emane Bli Keukur
Setia Najan Kakang Nganggur

Sewu Siji
Wong Wadon Kaya Mboke Bocah
Eman Sayange Langka Langka

Senajan Godaan
Sing Arep Sing Guri
Kakang Bli Arep Luruh Ganti
Pengen Ayem Rumah Tangga
Bebarengan Ngurusi Bocah

Atine Seadem Banyu Sumur
Emane Bli Keukur
Setia Najan Kakang Nganggur

Sewu Siji
Wong Wadon Kaya Mboke Bocah
Eman Sayange Langka Langka

Senajan Godaan
Sing Arep Sing Guri
Kakang Bli Arep Luruh Ganti
Pengen Ayem Rumah Tangga
Bebarengan Ngurusi Bocah

Dudu Demen Nang Ayune
Dudu Ngaboti Dunyane
Tapi Kasih Sayange

Atine Seadem Banyu Sumur
Emane Bli Keukur
Setia Najan Kakang Nganggur